Rotary Charity Golf invitation

Ook niet Rotariërs zijn toegelaten!!!

Beste Vrienden golfers,

Zoals jullie al eerder de info hebben gekregen met mijn nieuwjaarsbrief, kom ik jullie nog eens informeren over een ongelofelijk project.

Hakan, die in Marbella was, organiseert een golftornooi te voordele van de kinderen uit de getroffen aardbeving in Turkije. Ze kopen klascontainers, schoolboeken en fietsen. Zo kunnen de kinderen naar de les.

Van 22 tot en met 25 mei 2024 is er golftornooi in Belek.

Voor € 765 heb je 4 overnachtingen, diners, 2 x Pacha Cours en 1 x PGA Sultan Cours, vlucht niet inbegrepen. Dit is een spotprijs, want het is daar dan hoogseisoen. Wij gaan zeker.

Ook niet Rotariërs zijn toegelaten!!!

Dus vrienden, wees er bij en geniet van dit aanbod voor u en uw vrienden. Max hcp voor mannen is 28 en voor de vrouwen 36. Men kan ten laatste inschrijven op 15 februari. Dan stopt de inschrijvingen.

Jullie moet zelf inschrijven op de formulieren in bijlage.

Met sportieve groeten,

Thierry Koch

Nationale Voorzitter GFR BeLux

Andere Nieuwsartikelen

Spinning marathon tvv Kinder Kansen Fonds

Rotaryclub Gistel organiseerd: Spinning marathon tvv Kinder Kansen Fonds

Lees Meer >

Boekvoorstelling ALEXANDER DE CROO " Waarom het beste nog moet komen "

19h30 Welkom 20h00 boekvoorstelling, debat & signeren 21h30 netwerkreceptie 22h30 einde

Lees Meer >

BENEFIETCONCERT

Rotaryclub Oostende organiseert dit concert ten voordele van MS LIGA VlAANDEREN

Lees Meer >

DE OESTEREETSTER VERTELT

MONOLOOG – première Over de vrouwen rond JAMES ENSOR Actrice : Isabelle VANDEMAELE

Lees Meer >

100 jaar Rotary Club Oostende!

Met een fantastische viering in het Oostendse Kursaal vierde de eerste serviceclub van het land haar 100 jarig bestaan. De volledige viering was opnieuw ten voordele van het goede doel. Maar liefst 30.000 euro kon gedoneerd worden aan 12 goede doelen. Het werd een feestweekend om nooit te vergeten in aanwezigheid van Eerste minister Alexander De Croo, viroloog Pierre Van Damme en met een fantastisch concert van niemand minder dan Natalia.

Lees Meer >

Viering 100 jaar Rotary Club Oostende

Rotary Club Oostende viert, als oudste service club van het land, haar 100 jarig bestaan in het Kursaal Oostende op 16 en 17 september. Een zaterdag met een boeiende academische zitting, een 3-gangen lunch, wandeling, optreden van ‘Natalia’ en een afterparty. Op zondag genieten we van een gezellige barbecue in onze vaste stek het Koninginnehof Oostende.

Lees Meer >