Onze nieuwsberichten

Rotary Club Oostende

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten en updates met betrekking tot onze dynamische club. We zijn verheugd om u op de hoogte te houden van onze recente projecten, evenementen en initiatieven die bijdragen aan de verbetering van onze gemeenschap en het welzijn van de mensen in Oostende. Blader gerust door onze nieuwssectie om te ontdekken wat we hebben bereikt en welke nieuwe spannende plannen we in de pijplijn hebben. We streven ernaar om samen met onze leden een blijvende impact te maken en een positief verschil te creëren in Oostende en daarbuiten.

OOSTENDE VOOR ANKER 2024

Stap binnen bij de tent van Rotaryclub Oostende en voel je direct thuis! We heten iedereen van harte welkom om te genieten van een verfrissend glas Ensor cava, de perfecte gelegenheid om samen te komen en te proosten op het goede leven. Terwijl je geniet van de sprankelende bubbels, kun je ook de mogelijkheid ontdekken om heerlijke wijnen te kopen en verrukkelijke zoetigheden te proeven. En het beste van alles? Elke slok en hap draagt bij aan een nobel doel: de kinderen van de Ibisschool. Dus kom langs, hef het glas en draag bij aan een betere toekomst voor deze kinderen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen iets moois te bereiken!

Lees Meer >

Spinning marathon tvv Kinder Kansen Fonds

Rotaryclub Gistel organiseerd: Spinning marathon tvv Kinder Kansen Fonds

Lees Meer >

Rotary Charity Golf invitation

Ook niet Rotariërs zijn toegelaten!!!

Lees Meer >

BENEFIETCONCERT

Rotaryclub Oostende organiseert dit concert ten voordele van MS LIGA VlAANDEREN

Lees Meer >

DE OESTEREETSTER VERTELT

MONOLOOG – première Over de vrouwen rond JAMES ENSOR Actrice : Isabelle VANDEMAELE

Lees Meer >

100 jaar Rotary Club Oostende!

Met een fantastische viering in het Oostendse Kursaal vierde de eerste serviceclub van het land haar 100 jarig bestaan. De volledige viering was opnieuw ten voordele van het goede doel. Maar liefst 30.000 euro kon gedoneerd worden aan 12 goede doelen. Het werd een feestweekend om nooit te vergeten in aanwezigheid van Eerste minister Alexander De Croo, viroloog Pierre Van Damme en met een fantastisch concert van niemand minder dan Natalia.

Lees Meer >